Croque madame

de Julie in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2011 | 5017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  pâine feliată,
  • unt,
  • sare,
  • piper,
  • branză topită feliată,
  • suncă feliată,
  • ou.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croque madame:

Croque madame este un croque monsieur dar cu un ou prăjit deasupra.   Sunt mai multe variații ale acestei rețete pentru care gasiți inspirație și  aici.  

Cum procedezi:

Ungi două felii de pâine cu unt pe ambele parti, sărezi si piperezi dupa gust. Peste prima felie de pâine așezi o felie de branză topită, o felie de șuncă ,o altă felie de brânză topită si deasupra cea dea doua felie de pâine unsă cu unt. Prajești sandwich-ul intr-o tigaie de teflon ,câte 1 minut pe fiecare parte. Deasupra așezi un ou ochi prăjit. Servești imediat. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Croque madame" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mamaieelena 1

27.01.2011, 23:59

Ligia Bxl 1

28.01.2011, 00:18

am vazut julie tocmai de aceea am ramas uimita asa se numeste in franceza asa e si denumirea aparatului care face senvisurile(croque monsieur),mie mi-a fost greu sa ma acomodez cu aceasta denumire si ziceam invers monsieur croque,chiar si in ziua cand l-am cumparat m-am facut de ras cand l-am cerut

ada2605 1

24.04.2012, 08:05

Exista intotdeauna carcotasi ca mine, insa, reteta inculde mustar Dijon, sau maioneza (eu as recomanda mustarul), cam 2 lingurite.Se pune mustarul in sosul bechamel (pentru ca asa cum sunt indicatiile si in reteta, semana foarte mult cu croque monsieur). Dar in reteta sunt facute, de asemenea, referinte la inspiratie.
Felicitari, e singura reteta data pe acest site, merita admiratie si neaparat incercare!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandwich-uri calde-reci